Vedr. Vestforsyning A/S erfaring med JMS Naturpleje.
Vestforsyning har gennem flere år brugt JMS Naturpleje til hjælp med pasning og vedligeholdelse af grønne områder. Her i blandt regnvands bassiner med stejle skråninger og kraftig bevoksning. JMS Naturpleje kan køre hvor der ikke er andet der kan køre. Og arbejdet er altid blevet udført professionelt og sikkert.
Specialarbejder Rene B Pedersen Vestforsyning A/S
Vedr. Struer Kommunes erfaringer med JMS Naturpleje
Struer Kommune har anvendt JMS naturpleje til forskellige naturplejeopgaver. Derudover har JMS designet og opsat naturbænke for kommunen. Struer Kommune har været meget tilfreds med JMSs opgaveløsning. Det der kendetegner JMS Naturpleje er fleksibilitet, kreativitet og kvalitet. Struer Kommune sætter pris på Jesper Søndergaards evne til at skabe individuelle løsninger og til at udtænke nyt.
Naturmedarbejder Tina Pedersen, Struer Kommune
Vedr. Forsvarets erfaringer med JMS Naturpleje
Vi har i 2012 og 2013 anvendt JMS Naturpleje til pleje af vores volde ved Haderslev Kasernes skydebane og bunkeranlæg. Vi har været meget tilfredse med et veludført arbejde. Firmaet har været løsningsorienteret omkring opgaverne. Kvaliteten har været i top og omkostningerne har været på et fornuftigt niveau.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med JMS Naturpleje og vi videregiver gerne de bedste anbefalinger.
Kasernemester Ivan Storm Sørensen Haderslev Kasserne